GoldenBow

GoldenBow
About
Address J25523.pocket.pe:25523
Hostname GoldenBow
Status Checked 4 minutes ago
Players 0 / 5
Location Netherlands
Version 1.12.0
Registered by Isabelletje2003
Registered since February 4th, 2018 07:54 AM EST
Last update August 13th, 2019 06:37 AM EST
Tag(s) Adventure Creative Economy Minigames Parkour Prison PvP VoteReward

Share This Server

Statistics
Uptime
Vote(s) 1
Rank 749
Score 3
Favorited 2
Discussion(s) 0

Share This Server

Description

Hoi! 🇳🇱🏹
GoldenBow is voornamelijk een server waar je minigames kan spelen, je eigen leven kunt beginnen en waar het altijd gezellig is!

Welke minigames zijn er?
Wij hebben veel verschillende minigames, en er komen steeds meer minigames bij! Minigames die wij nu op onze server hebben:
-Miner
-Hide and Seek
-Find The Sign
-Dropper
-Parcour
-Skinbattle
-PvP

Uitleg Miner:
De bedoeling van Miner is is dat je letterlijk blokken hakt, aka minen! De blokken die je hakt kan je verkopen voor geld of je kan andere blokken/items kopen die je in onze Miner-Shop kan vinden. Met het geld dat je verdiend kan je levels omhoog, waardoor je in meer waardevolle mines terecht komt die meer geld waard zijn. Ook krijgt iedere Miner-speler een eigen plot in de lucht. Hier kan je (in survival mode) doen wat je wilt. Je mag je huisje bouwen, iets moois maken en dat verkopen, of je plot juist als een opslag plaats gebruiken voor al je spullen. Als je nog vragen hebt over de minigame, kan je terecht bij de Owners en CoOwner. Veel plezier met deze minigame!

Uitleg Hide and Seek:
Hide and Seek werkt hetzelfde als verstoppertje. Er is iemand die telt in het ‘telhuisje’ terwijl de andere spelers opzoek gaan naar een goede verstop plek. Zodra de teller iedereen heeft gevonden komt er een nieuwe teller. Natuurlijk kan je ook met buut vrij spelen, waarbij de spelers ook kunnen winnen. Zodra 1 iemand buut vrij heeft gezegd, terwijl hij/zij in het ‘telhuisje’ staat, hebben de spelers gewonnen en begint het spel opnieuw. Succes! (Nieuwe arena in de maak)

Uitleg Find The Sign:
Je spawnt in een wereld waar ergens een Sign is verstopt. Nu is het aan jou de taak om die sign te vinden en erop te tikken. Zodra je de sign hebt gevonden én er op hebt getikt, ga je automatisch naar een nieuw en tevens moeilijker level! Veel succes!

Uitleg Dropper:
Bij de dropper spawn je bovenaan een hele grote ‘koker’. De bedoeling is dat je beneden komt zonder dood te gaan! Je moet naar beneden springen en proberen precies in het water te landen. Zodra je dat is gelukt kan je tikken op de sign om naar een volgend level te gaan.

Uitleg Skinbattle:
Skinbattle is letterlijk het woord: strijden om de skin. Je begint met een aantal mensen (minstens 4). Een iemand is degene die gaat beoordelen welke skin hij het mooist vind. Stel je speelt met 5 mensen, dan gaan er 4 mensen op de plek staan waar er 4 kamers zijn. Iedereen gaat in een aparte kamer staan en sluit zijn deurtje. Degene die beoordeelt kijkt dan welke skin hij/zij het minst mooi vind en diegene met de ‘minst mooie skin’ valt dan af. De overige 3 spelers gaan een level omhoog waar er nog maar 3 kamers zijn. Dit gaat zo door totdat er één skin, en dus een winnaar over is! Have fun!


City
Ook hebben wij twee grote city’s: ModernCity en TropicalCity. In ModernCity mag iedereen zijn eigen huis bouwen, en elkaars huizen bewonderen. In TropicalCity kan je ook een huis bouwen, je eigen winkel maken, een gezin stichten, gezellig naar het strand toe en nog veel meer!

Ben jij nou een trouwe GoldenBow speler, of wil je graag een rank? Zo doe je dat!
-Zeg op GoldenBow dat je graag een rank zou willen hebben tegen een vd Owners/CoOwners. Zij stellen je dan wat vragen. Ook is het bij ons een regel dat je minstens een weekje actief moet zijn voordat je een rank krijgt. Hierbij woorden geen uitzonderingen gemaakt. Ben jij wel al heel vaak online op GoldenBow? Dan heb je natuurlijk sneller de kans om een rank te krijgen. Het staff-team zal na de mini ‘sollicitatie’ je na een week laten weten of je bent aangenomen en welke rank je dan toegewezen krijgt.

Veel plezier op GoldenBow, en we hopen je snel te zien op onze server!
Groetjes,
GB-Staff

Contact:
Main Instagram: @_goldenbow_
Instagram CoOwner: @mcpe.nl
Plugin(s)

PocketMine-MP 3.9.0: LeetAuth 1.4.0; FolderPluginLoader 1.12.7; PocketVote 2.0.1; LeetTime 1.0.0; BlockedCommands 1.1.0; SimpleSwim 1.0.0; 1vs1 1.0.0; LEET 1.0.0; LEEThud 0.2.2dev; LeetConfigReset 1.0; ClearLagg 1.1.1; PurePerms 1.3.6; WorldProtect 2.3.8; MineReset 2.2; Alias 1.1.2m; Slapper 1.5.0; LeetProtector 0.2dev-f2; LeetTP 1.2.1; LEETCR 0.0.1; LeetLogin 1.0.0; NameSpaceFixer 1; DontKickFly 1.0.0; ParticlesPlus 0.0.2; Economy2 1.1.1; Economy2Shop 1.0.1; EconomyAirport 1337.0.0; EconomyAPI 0.1.0; EconomyAuction 2.0.2; EconomyCasino 2.0.2; EconomyTax 2.0.3; EconomyJob 2.0.4; Jail 2.1.2; PureChat 1.4.0.3